Update - Laatste dag Amazon Prime Day, profiteer nu van enorm veel korting!

News
dinsdag, 22 juni 2021 om 13:00
pexels karolina grabowska 5632403 1f1622620987
Het was al een tijdje geleden aangekondigd, maar het nu eindelijk tijd voor Amazon Prime Day. Deze twee dagen kunnen Prime-leden profiteren van enorm veel korting op games, tech en meer!
Elk jaar pakt de webshop Amazon groots uit met een dag vol kortingen. Ten minste, dat zou je denken met de naam Amazon Prime Day. In werkelijkheid duurt de actie niet één, maar twee dagen. Op 21 en 22 juni kan je dus profiteren van lekker veel korting op een groot deel van het assortiment van Amazon.nl.

De beste deals tijdens Amazon Prime Day

Op al die producten met korting te kunnen kopen, moet je alleen wel lid zijn van Amazon Prime. Maar voor drie euro per maand is dat een koopje in vergelijking met alle korting die je krijgt en daarnaast zal je ook toegang krijgen tot de streamingdienst Amazon Prime Video. Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rij gezet:
Games
Toetsenborden
Muizen
Gaming headsets
Koptelefoons
Earbuds
Monitoren
Gaming laptops
Chromebooks
Televisies
Smartphones
Smartwatches
E-readers
Naast deze waanzinnige deals heeft Amazon nog veel meer aanbiedingen voor Amazon Prime Day. Wil je alle deals zien waar je nu van kan profiteren, check dan hier alle aanbiedingen op de webshop!
Dit bericht is op 22 juni 2021 bijgewerkt.