Maak nu goedkoop een Switch van je smartphone

News
maandag, 13 juni 2022 om 18:30
20210527 razer kishi reviewf1622141600
Als we iets hebben gemerkt dankzij de Switch en de Steam Deck, dan is het we graag handheld gamen. Nog niet elke hardware-fabrikant heeft daar een apart apparaatje voor, maar je kunt ver komen met bijvoorbeeld de Razer Kishi. Die kun je nu spotgoedkoop in huis halen.
De zomer staat voor de deur en dus gaan we weer meer naar buiten. Dat is alleen wel lastig als je graag wil gamen. Gelukkig zijn er steeds meer manieren om al je games mee te nemen, zoals cloud gaming op een smartphone.
Dat wil alleen niet zeggen dat het ook comfortabel is om op een smartphone te spelen, zeker vergeleken met een controller. Gelukkig zijn er ook producten op de markt om een soort controller om je telefoon heen te klemmen. Neem bijvoorbeeld de Razer Kishi, die je nu goedkoop kunt scoren.

Gamen op je smartphone met de Razer Kishi

Normaal gesproken moet je zo’n 90 euro neertellen voor de Razer Kishi, maar op het moment kun je hem voor maar iets meer dan de helft van de prijs krijgen. Via een USB-C aansluiting kun je je smartphone in dit apparaat stoppen om zo een Nintendo Switch-achtig geheel te krijgen. Zo kun je onderweg een stuk serieuzer gamen dan je misschien van je smartphone verwacht.
Met cloud gaming via Xbox Game Pass kun je je telefoon zo bijvoorbeeld gebruiken voor een gigantische bibliotheek aan games. Ook voor andere games die je al dan niet via de cloud op je telefoon speelt is de Razer Kishi een uitkomst.
Overigens zijn er nog veel meer deals waar een gamer deze week van kan profiteren. Zo zijn er veel PS5-games in de aanbieding bij MediaMarkt. Daar kun je ook een goedkope SSD vinden. Formule 1-fans kunnen bij Game Mania oude games inleveren voor korting op F1 22.

Populair Nieuws