‘Goede kans’ op House of the Dragon seizoen 2

News
donderdag, 17 februari 2022 om 15:00
2021 05 06 house of the dragon targaryenf1661985075
De Game of Thrones-franchise moet ergens dit jaar weer terugkomen. HBO werkt namelijk aan een prequel-serie genaamd House of the Dragon. Daarvan is nog maar één seizoen bevestigt, maar seizoen 2 lijkt ook waarschijnlijk.
In een recent interview met The Hollywood Reporter sprak Casey Bloys, hoofd van programmering bij HBO, over onder andere de toekomst van de Game of Thrones-franchise. Daarbij kwam de eerstvolgende toevoeging aan de franchise, House of the Dragon, natuurlijk ook voorbij. Volgens Bloys is er een goede kans dat deze serie een tweede seizoen krijgt.
HBO ziet dus graag eerst hoe House of the Dragon het bij het publiek doet. Maar er lijkt rekening te worden gehouden met de mogelijkheid van een tweede seizoen. Bloys lijkt er in ieder geval vertrouwen in te hebben.

House of the Dragon nog enige Game of Thrones-spinoff

Bloys gaf in het interview ook aan dat er op dit moment maar één Game of Thrones spinoff in de maak is. HBO heeft nog andere in ontwikkeling, maar House of the Dragon is de enige met groen licht. De andere spinoffs zijn nog niet uitgesloten.
House of the Dragon moet later dit jaar verschijnen. Vorig jaar verscheen er al een trailer. Game of Thrones-bedenker George R. R. Martin is erg enthousiast over de serie.

Populair Nieuws