Eerste House of the Dragon trailer onthuld

News
dinsdag, 05 oktober 2021 om 12:00
2021 05 06 house of the dragon targaryenf1661985075
HBO heeft de eerste House of the Dragon trailer uit de doeken gedaan. De teaser werd onthuld via Twitter met de aankondiging rondom de plannen van HBO Max voor Europa. De nieuwe Game of Thrones spin-off komt in 2022 naar HBO Max, hetzelfde jaar dat de streamingdienst ook naar Nederland komt.
In de eerste trailer zien we dat de serie een flinke sprong terug in de tijd gaat. 200 jaar voor het avontuur van Jon Snow en Daenerys Targaryen speelt de serie zich namelijk af. De Game of Thrones spin-off gaat dan ook over de bloedlijn van Daenerys en hoe haar familie aan de macht is gekomen in Westeros.
De voiceover van Matt Smith, die Daemon Targaryen in de serie speelt, vertelt al dat de strijd om de troon geen pretje was. Daar waren draken voor nodig, wat als gevolg veel vuur en bloed met zich meebracht. Check hieronder snel zelf de eerste beelden:

House of the Dragon slechts één van de Game of Thrones spinoffs

House of the Dragon is slechts één van de vele Game of Thrones spinoffs die bij HBO in de maak zijn. Waar sommige projecten inmiddels al geannuleerd zijn, blijven anderen nog in limbo hangen. De vraag is alleen of de kwaliteit wel goed gaat zijn, gezien Game of Thrones in haar laatste seizoenen een mindere kant op ging. In 2022 zullen we daarop het antwoord krijgen, want dan verschijnt de serie. Een specifieke releasedatum is er alleen nog niet.