George R.R. Martin is zeer enthousiast over House of the Dragon

News
vrijdag, 31 december 2021 om 16:30
2021 05 06 house of the dragon targaryenf1661985075
George R.R. Martin, de bedenker van Game of Thrones heeft de eerste aflevering gezien van House of the Dragon en is daar zeer positief over. De serie zal in 2022 verschijnen op HBO Max.
George R.R. Martin, de bedenker van Game of Thrones, heeft gereageerd op House of the Dragon. Dit is een prequel op Game of Thrones, die in 2022 in première zal gaan. Martin heeft op zijn website onthuld dat hij een ruwe versie van de eerste aflevering heeft gezien en er erg van onder de indruk was.
Daarnaast prees Martin ook de showrunners Ryan Condal en Miguel Sapochnik voor het 'geweldige werk', wat ze hebben verricht. Daarnaast voegde Martin eraan toe dat de cast ook uitstekend is, hoewel de meeste kijkers maar van een paar acteurs zullen hebben gehoord. Aangezien dat initieel ook het geval was bij Game of Thrones, zal dat waarschijnlijk geen probleem zijn.

Waar gaat House of the Dragon over?

House of the Dragon speelt zich af 200 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones. Het gaat over een tijd waarin draken nog over de lucht van Westeros heersten. De serie zal laten zien hoe er een burgeroorlog uitbreekt onder de familie Targaryen en de gevolgen daarvan op de Seven Kingdoms.