Mandalorian, Baby Yoda in LEGO Skywalker Saga DLC

News
dinsdag, 08 maart 2022 om 9:00
lego star wars the skywalker sagaf1598555696
TT Games heeft de DLC-personages voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga uit de doeken gedaan. Vanaf dag één zijn onder andere The Mandalorian en Grogu (a.k.a. Baby Yoda) beschikbaar. In totaal worden er zeven pakketten uitgebracht.
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is waarschijnlijk al de grootste LEGO Star Wars-game ooit — en misschien ook de grootste LEGO-game. Maar na release wordt hij nog groter, in ieder geval als het op personages aankomt. De game krijgt namelijk zeven pakketten DLC als onderdeel van een season pass.
Bij launch, op 5 april, zijn de pakketten voor The Mandalorian seizoen 1 en Solo: A Star Wars Story beschikbaar. Dat betekent dat je kunt spelen als onder andere The Mandalorian, IG-11, en Greef Karga (Grogu is aanwezig, maar helaas niet speelbaar). Solo brengt natuurlijk de jonge versies van Han en Chewbacca, net als onder andere Qi’Ra Tobias Beckett en Enfys Nest.
Ook zijn de Classic Characters en Trooper Pack beschikbaar bij launch. Deze bevatten respectievelijk personages in de oude LEGO Star Wars-stijl en verschillende troopers. De Classic Characters zijn een pre-order bonus, maar zullen later voor iedereen beschikbaar worden.

Wat voor pakketten verschijnen er voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga?

Naast deze pakketten verschijnen er na lancering nog drie andere pakketten. Op 19 april verschijnt een pakket rondom Rogue One: A Star Wars Story. Op 4 mei, Star Wars-dag, kun je aan de slag met pakketten van The Mandalorian seizoen 2 en The Bad Batch.
Zoals gezegd verschijnt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga op 5 april. De game is beschikbaar voor PC en alle consoles. Als je met echte LEGO aan de gang wil hebben we hier de beste Star Wars-sets op een rij gezet.