God of War Ragnarok krijgt snel een gratis DLC!

News
vrijdag, 08 december 2023 om 10:00
god of war ragnarok valhallaf1702025114
God of War Ragnarok is inmiddels ruim een jaar oud, dus veel fans hadden misschien niet meer verwacht dat er nog iets van een uitbreiding of DLC zou komen. Maar tijdens The Game Awards 2023 is onthuld dat er DLC in aantocht is. Deze is bovendien helemaal gratis.
Binnenkort kunnen God of War-fans weer aan de slag met de nieuwste game in de reeks. Tijdens The Game Awards is namelijk een DLC voor de game onthuld. Deze heet Valhalla en is helemaal gratis te downloaden.
Valhalla is alleen niet de DLC waar veel fans misschien op hadden gehoopt. Het is namelijk geen grote verhaaluitbreiding met nieuwe missies in de stijl van het hoofdavontuur, maar een roguelike-modus. Kratos kan in de DLC de strijd aangaan met reeksen vijanden, soms in verrassende combinaties.
Toch heeft de modus wel degelijk een verhaalelement. Hij speelt zich af na afloop van het hoofdverhaal van God of War Ragnarok en dienst volgens de PlayStation Blog als een epiloog voor de game. Kratos moet zichzelf en zijn verleden confronteren in Valhalla.

Wanneer verschijnt de God of War Ragnarok Valhalla DLC?

Het duurt niet lang meer voor je zelf aan de slag kunt met de Valhalla DLC van God of War Ragnarok. Hij verschijnt namelijk al op 12 december. Er is geen specifiek punt in de basisgame dat je bereikt moet hebben om de DLC te kunnen spelen, maar de ontwikkelaars raden aan dat je het verhaal uitspeelt, aangezien de DLC zich daarna afspeelt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties