God of War Ragnarok uitgesteld door voice actor Kratos

News
donderdag, 30 september 2021 om 9:30
god of war ragnarokf1631221018
Fans van de God of War franchise werden eerder dit jaar teleurgesteld met het nieuws dat de release van God of War Ragnarok is uitgesteld naar 2022. Volgens Christopher Judge, de voice actor van Kratos, is het uitstel zijn schuld.
Niet lang na de release van de PlayStation 5 kwam Sony met een trailer vol met titels die in 2021 hadden moeten verschijnen. Op Ratchet and Clank: Rift Apart is daar alleen weinig van terecht gekomen, met veel games die zijn uitgesteld, waaronder God of War Ragnarok. Volgens ontwikkelaar Santa Monica Studios is er simpelweg meer tijd nodig door het team tijdens het werken veilig te houden.
Christopher Judge, de stemacteur van protagonist Kratos, heeft nu alleen op Twitter een andere reden voor het uitstel van de PS5 game gegeven. Volgens Judge is hij namelijk de reden waarom de sequel op God of War is uitgesteld.
De voice actor wil Santa Monica Studios niet alleen bedanken voor de ondersteuning, maar ook met de manier waarop de ontwikkelaar met de situatie is omgegaan. Volgens Judge heeft de studio immers nooit gezegd waarom de game echt is uitgesteld.

Eindelijk beelden van God of War Ragnarok

Ondanks dat we nog een tijd moeten wachten op de release van God of War Ragnarok, hebben Sony en Santa Monica Studios tijdens de PlayStation Showcase wel eindelijk de eerste, indrukwekkende beelden van de game laten zien. In de trailer worden we bovendien getrakteerd op de eerste stukjes van het verhaal. Zo krijgen we onder andere al de stem van Thor te horen, die waarschijnlijk een grote rol gaat spelen in God of War Ragnarok.