Prime Video brengt alle seizoenen van geliefde guilty pleasure Pretty Little Liars

News
donderdag, 30 september 2021 om 10:00
primevf1611656378
Amazon Prime Video is de laatste maanden steeds groter aan het worden en dat blijkt nu wel weer. De streamingdienst van Amazon heeft in Nederland een gloednieuwe serie erbij. Het betreft geliefde guilty pleasure Pretty Little Liars.
Alle seizoenen van Pretty Little Liars staan nu op Amazon Prime Video. De streamingdienst van Amazon heeft de rechten overgenomen van Netflix, waar de serie eerst een thuis had. De streamingdienst verloor de rechten van de serie vorig jaar alleen plotseling.
Voor Netflix is het niet de eerste keer dat een grote serie van de streamingdienst verwijderd wordt. Begin dit jaar verloor Netflix ook een scala van grote series, waaronder How I Met Your Mother. Deze en vele andere series gingen over naar Disney+, tevens een grote concurrent van Netflix.

Pretty Little Liars op Prime Video

Nu Prime Video het nieuwe thuis is van Pretty Little Liars zullen velen zich afvragen of ze de serie moeten gaan kijken. De serie gaat over vier vriendinnen (Hanna, Spencer, Emily en Aria) die door de mysterieuze A geterroriseerd worden. A lijkt alle geheimen van de vier meiden te weten en chanteert de vier vriendinnen. Hoe dat afloopt zie je in het spannende tienerdrama.
In totaal heeft de serie zeven seizoenen om van te genieten. Elk seizoen heeft minimaal 20 afleveringen van 40 minuten, dus met de serie ben je zeker wel een paar weken zoet als je gaat bingewatchen. De serie eindigde in 2017, maar kreeg wel nog een spin-off genaamd Pretty Little Liars: The Perfectionists.