'God of War Ragnarok trailer verschijnt volgende maand'

News
woensdag, 14 juli 2021 om 13:00
god of war ps plusf1585818788
We zullen nog tot 2022 moeten wachten op de release van God of War Ragnarok. Volgens nieuwe geruchten kunnen we volgende maand alleen wel de eerste trailer van de game verwachten.
Met de release van God of War in 2018 is ontwikkelaar Santa Monica Studios een heel andere kant opgegaan. Niet langer beukt Kratos de hersenen van Griekse goden en wezens is, maar is hij vertrokken naar Scandinavië. Uiteraard krijgt hij het al snel aan de stok met de goden uit de Noorse Mythologie. En dat mag hij ook weer gaan doen in de sequel God of War Ragnarok.
Op Ragnarok moeten we alleen nog even wachten, want de game is uitgesteld naar 2022. Het lijkt er nu alleen wel op dat we binnenkort misschien al kunnen genieten van de eerste trailer van de titel. Reddit-gebruiker QuimSix meldt dat de trailer volgende maand al zal verschijnen. Die informatie komt van dezelfde bron die eerder meldde dat er een State of Play in augustus zou worden georganiseerd.

Ragnarok op komst in God of War

Een trailer voor God of War Ragnarok is zeer welkom. Niet alleen omdat fans graag beelden van de nieuwe game willen zien, maar ook omdat er nog weinig informatie bekend is over de nieuwe titel. Zoals de naam doet vermoeden lijkt het erop dat de gebeurtenissen in de sequel Ragnarok zullen veroorzaken - een apocalyptische gebeurtenis dat het einde van de Noorse goden zal betekenen.
God of War Ragnarok zal zoals gezegd ergens in 2022 verschijnen. Niet alleen voor de PlayStation 5, maar ook voor de PlayStation 4.

Populair Nieuws