Voorlopig krijgen we geen God of War film

News
dinsdag, 25 mei 2021 om 14:30
26000601278 55ab2b5492 bf1621934652
Sony is druk bezig met het verfilmen van The Last of Us en ook Uncharted. Naast deze twee toppers, moeten ook films komen gebaseerd op Twisted Metal en Ghost of Tsushima. Door alle aankomende verfilmingen die Sony van plan is, kunnen fans natuurlijk niet wachten tot we Kratos voor het eerst te zien krijgen op het grote scherm, maar helaas is er slecht nieuws over een God of War film.
Een woordvoerder van Sony meldt aan de New York Times, dat er ruim tien jaar geleden wél plannen waren voor een film van God of War en dat deze bijna in de maak was, maar het is nooit werkelijk van de grond gekomen. Daarnaast wordt ook gemeld dat er voor nu geen nieuwe plannen voor een God of War film zijn en dat deze niet op korte termijn gemaakt gaan worden.
Om Kratos dus op het grote scherm te zien moeten we helaas nog wachten, wel is duidelijk dat Sony het ooit heeft overwogen en dit dus mogelijk in de toekomst weer doet, maar dat is natuurlijk hopen.

Games verfilmen is populair

Sony is niet de enige die flink aan de haal is met het verfilmen van populaire games. We hebben natuurlijk al eerder een aantal verfilmingen mogen aanschouwen van de bekende franchises zoals Pokémon en Sonic. Daarnaast zijn nu ook bekende games zoals Borderlands, Halo, The Witcher en Resident Evil allemaal in de maak voor nieuwe series of films om fans een verhaal te geven zoals nooit te voren.
Games verfilmen is dus al flink populair aan het worden in Hollywood en de kans dat dit steeds verder uitpakt, wordt groter naarmate de films natuurlijk beter scoren. Hoewel we op God of War dus moeten wachten krijgen we wel enorm veel andere titels om te aanschouwen en zelfs vier verfilmingen gebaseerd op games van Sony.

Populair Nieuws