De God of War PS5 voordelen op een rij

Article
dinsdag, 02 februari 2021 om 15:30
god of war ps plusf1585818788
God of War was al op de PS5 te spelen, maar tot nu toe kon dit alleen met dezelfde instellingen als op de PlayStation 4 Pro. Santa Monica Studios heeft hier nu verandering in gebracht. God of War PS5 is nu mooier en soepeler dan ooit tevoren. Je leest hier alle God of War PS5 voordelen die jij moet weten.

God of War voor de PS5 upgrade

Laten we beginnen met God of War, voor de PS5 upgrade. Natuurlijk zag de titel er al fenomenaal uit en speelde het zo soepel als een als een ingevette fietsketting. Op de PS4 Pro kan je kiezen tussen twee opties. Of je speelt God of War in 4K-resolutie met 30 frames per seconden of je speelt in 1080p en 60 frames per seconden. Een optie om God of War op 4K en 60 fps te spelen is er dus niet, tot vandaag.
god of war 2f1622100933

God of War op PS5 na upgrade

Op de PS4 moest je dus kiezen tussen de twee modi. Door de God of War PS5 upgrade hoef je niet meer te kiezen, aangezien het beste van de twee modi wordt gecombineerd. Je kunt nu dus God of War spelen met upscaled 4K-resolutie en 60 frames per seconden. Dit belooft dat Kratos er extra sexy uit zal zien en wie wordt daar nou niet blij van?
Er is ook nog een tweede optie. Je zou namelijk ook nog kunnen kiezen voor een native resolutie en 30 fps. Nu is de betere keuze van de twee toch de upscaled 4K en 60 fps, aangezien de upscaled versie van de game een stuk beter oogt dan die van de PlayStation 4 Pro. Voor PS4 spelers verandert er dus niets.
god of war multiplayer in volgende game 109275

Snellere laadtijden

Het is niet iets wat bevestigd is in de upgrade, maar aangezien de PS5 gebruikmaakt van snellere laadtijden zou het raar zijn als God of War op PS5 hier geen gebruik van zal maken. God of War laadt al snel op de PS4, maar laat staan op de PS5. Zo kun je nog sneller de Leviathan Axe gebruiken om talloze monsters de pan in te hakken.
Daarbij komt ook dat God of War een volledige singleplayer-titel is en dus geen extra lange laadtijden nodig heeft om te verbinden met servers en dergelijke. We gaan het beleven als we aan de slag gaan met God of War op PS5.
god of war hit in het verenigd koninkrijk 130314f1642004132

DualSense ondersteuning

Oké, we gaan even iets buiten het boekje om. Houd er rekening mee dat de PS5 versie van God of War eigenlijk gewoon een upscaled PS4-titel is. De toevoeging van DualSense ondersteuning is dus niet iets wat zeker zal komen. Afgezien van dat zijn er wel kleine implementaties van de haptic feedback en adaptieve triggers op de PS4, dus de overstap naar DualSense zou logisch moeten klinken.
Dit is pure speculatie, maar hoe vet zou het zijn als de Leviathan Axe anders aan zou voelen dan de Blades of Chaos. We kunnen alleen hopen op dit punt.

Dit zijn de God of War PS5 voordelen op een rij

God of War op de PS5 brengt een verbeterde ervaring met hoge resolutie en hoge framerate. Gaan jullie God of War opnieuw spelen op PS5? Laat ons weten in de comments wat jullie van deze ervaring vinden.

Populair Nieuws