‘God of War Ragnarok laat nog even op zich wachten’

News
dinsdag, 03 mei 2022 om 12:00
god of war ps plusf1585818788
Ergens dit jaar moet Kratos terugkeren voor een nieuw avontuur, maar we horen maar weinig over God of War Ragnarok. Sommige fans speculeerden over een State of Play rondom de game in mei. Maar een insider denkt dat dat te vroeg is.
Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de release van God of War Ragnarok. De game moet dit jaar nog verschijnen, zo verzekerde Santa Monica Studios recent nog. Maar nieuwe informatie blijft nu al maanden uit.
Op het internet wordt dan ook gespeculeerd dat het inmiddels tijd is voor enige vorm van nieuws. Veel mensen hopen op een State of Play in mei en de suggestie wordt ook gedeeld op het forum Restera. Een bekende insider ziet dat alleen niet gebeuren.
Volgens gebruiker asshong, iemand die het vaker bij het rechte eind heeft, is mei te vroeg voor een State of Play rondom God of War. De insider zegt dat het volgens zijn meest recente informatie niet waarschijnlijk is binnenkort iets te zien over de game. De vraag is of dat alleen geldt voor mei, of dat we in de komende maanden nog niets hoeven te verwachten.

Wanneer wordt de God of War Ragnarok release verwacht?

Hoewel het dit jaar nogal stil is geweest rondom de nieuwe God of War, zijn er eerder al wel geruchten geweest rondom de release van de game. Zoals gezegd moet hij dit jaar nog uitkomen. Vorig jaar leek al via Sony zelf gelekt dat de game in september verschijnt, al kan dat inmiddels veranderd zijn.