Steam trapt gelimiteerde sale op top games af

News
dinsdag, 03 mei 2022 om 12:30
vijf sekiro shadows die twice gameplay tips voor soulsborne veteranen 148076 4f1642510716
Spelers die op zoek zijn naar een aantal goede deals, kunnen nu weer bij Steam terecht. De digitale winkel is namelijk een nieuwe sale begonnen, maar daarvoor moet je wel stevig in je schoenen staan.
De nieuwe Steam Sale richt zich namelijk op een paar uitdagende genres, namelijk Roguelike, Roguelite, Souls-Like en Metroidvania games. Denk daarbij aan games die zijn gebaseerd op het principe van Dark Souls, 2D games die geen genade kennen en andere titels met een hoge moeilijkheidsgraad.
Zoals we gewend zijn van Steam kunnen de kortingen hoog oplopen, tot maar liefst 75 procent korting! Het gaat daarbij bovendien niet alleen om oudere games, want er zijn ook nieuwe titels in de Steam Sale te vinden, zoals bijvoorbeeld Rogue Legacy 2. Die game is pas vorige week gelanceerd en kan je dus nu al met korting scoren op Steam. Wij hebben alvast een aantal goede deals voor je op een rij gezet.

Mooie deals in de Steam Sale

Wil je meer uitdagende games met korting scoren? Check dan nu het volledige overzicht op Steam. Daarnaast kan je nu ook van mooie gaming deals genieten bij Amazon en bij bol.com van deals voor Moederdag!

Populair Nieuws

Laatste Reacties