God of War Ragnarok krijgt eindelijk langverwachte feature

News
donderdag, 06 april 2023 om 10:30
god of war ragnarokf1671538295
God of War Ragnarok was eind vorig jaar een grote hit, maar veel fans zullen inmiddels klaar zijn met de game. Maar er komt weer een nieuwe reden om in de game te duiken. Een langverwachte feature is eindelijk beschikbaar.
God of War Ragnarok was al een mooi pakket bij lancering, maar met verschillende updates valt er nog meer plezier aan te beleven. Na de release kwam er bijvoorbeeld een photo mode bij en een New Game+ stond op de planning. Nu is het zover dat deze laatstgenoemde modus beschikbaar is om te spelen.
Wie New Game+ speelt kan alle wapens uit de eerste playthrough meenemen op het level dat ze hadden toen je de game uitspeelde. Ze worden evengoed pas beschikbaar op het moment dat je ze in het verhaal krijgt, maar dan hebben ze dus meteen een flink level. Ook kun je nog doorgroeien met die wapens, want de level cap van zowel Kratos als de vijanden gaat omhoog.
Als je vaak gameplay clips deelt met je vrienden, kun je nu extra opscheppen. Het wordt namelijk mogelijk om in beeld te laten zien welke moeilijkheidsgraad je speelt en welke burdens je gebruikt. Mocht je dus iets erg indrukwekkends doen, dan kan iedereen dat nu meteen zien.

Nog meer nieuws in God of War Ragnarok New Game+

Er zijn nog veel meer veranderingen die je kunt verwachten. De Niflheim Arena is bijvoorbeeld flink uitgebreid en op de hoogste moeilijkheidsgraden dragen alle bosses Runic Armor. Wie een uitdaging wil kan dus veel plezier beleven aan de New Game+ modus. Alle veranderingen kun je nalezen op de PlayStation Blog.