God of War Ragnarok krijgt PS5 bundel

News
donderdag, 13 oktober 2022 om 17:30
god of war ragnarokf1631221018
Als er één game is waar veel PlayStation gamers dit jaar nog naar uitkijken, is het wel God of War Ragnarok. Het is Sony ook niet ontgaan dat de game een potentiële system seller is. Het bedrijf maakt daar dan ook dankbaar gebruik van met een PS5 bundel voor de game.
De PlayStation 5 kan eigenlijk voor alle verkoopdoeleinden net zo goed omgedoopt worden tot PS5 bundel. Je ziet de console vrijwel nergens meer zonder dat je er een game, accessoires of allebei bij moet kopen. De meeste van die bundels worden alleen samengesteld door de verkoper.
Maar Sony bundelt zelf ook games bij de console. Dat hebben we bijvoorbeeld gezien bij Ratchet & Clank: Rift Apart, Horizon Forbidden West en onlangs nog FIFA 23. Paradepaard God of War Ragnarok is de volgende die op deze manier in het zonnetje wordt gezet.
De bundel is net als de game beschikbaar vanaf 9 november. Momenteel zien we nog geen pre-orders voor de bundel. Mochten die beschikbaar worden, dan houden we je natuurlijk op de hoogte.

Is deze bundel een Special Edition console voor God of War Ragnarok?

Mocht je deze bundel kunnen bemachtigen, dan vind je daarin gewoon een witte PS5. Daarmee lijkt het ook uitgesloten dat er nog een Special Edition PS5 voor de game komt, zoals we ook al vermoedden. Wel is er een speciale uitgave van de DualSense controller. Die is momenteel overal uitverkocht, maar als er voorraad komt kun je dat hier teruglezen.