Ziggo blijft zich in 2023 met Formule 1 bezighouden

News
donderdag, 13 oktober 2022 om 16:30
max verstappen zandvoort 2021f1661930527
Sinds begin dit jaar heeft Ziggo niet meer de rechten voor de Formule 1. Toch blijft de zender zich bezighouden met de koningsklasse van de motorsport, ook in 2023.
Vanaf het moment dat Max Verstappen in de Formule 1 kwam heeft Ziggo veel geïnvesteerd in de sport. Nederlandse fans konden vanaf dat moment elk raceweekend inschakelen voor de Grands Prix met het commentaar van Olav Mol. In 2021 is de zender alleen de rechten voor de sport verloren aan het Zweedse Viaplay, dat dit jaar zijn streamingdienst in Nederland heeft gelanceerd.
Ondanks dat Ziggo niet meer de rechten heeft, blijft het zich nog wel bezighouden met de Formule 1. Zo is het programma Ziggo Sport Race Café op de zender te vinden, waarbij de laatste ontwikkelingen in F1 worden besproken aan tafel. Daar gaat Ziggo ook in 2023 vrolijk mee verder, zo laat het bedrijf weten aan GPblog.com.

Vertrouwde gezichten bij Ziggo

De zender blijft voor het Ziggo Sport Race Café vertrouwen op de bekende gezichten die nu aan tafel zitten. De presentatie zal ook volgend jaar in handen liggen van Rob Kamphues, terwijl vaste tafelgasten als Olav Mol, Robert Doornbos en Jack Plooij zullen blijven verschijnen.
De reden dat Ziggo door blijft gaan met het programma, komt door de positieve reacties die het online ziet en de goede kijkcijfers. Een woordvoerder laat weten dat er op social media ‘positieve reacties zijn op posts over ondere Ziggo Sport Race Café’.
Het programma is momenteel elk vrijdagavond te bekijken om 22:30 op Ziggo Sport.