Update - God of War Ragnarok DualSense controller is weer beschikbaar!

News
dinsdag, 04 oktober 2022 om 15:00
Nog even wachten en dan verschijnt God of War Ragnarok. De game zelf kun je al een tijdje pre-orderen, maar er is ook een speciale DualSense. Ook deze kun je vanaf vandaag in de pre-order zetten.
Eens in de zoveel tijd verschijnt er een game die zo groot is dat hij een speciale hardware krijgt. Sony heeft dat in de PS5 generatie nog niet zoveel gedaan, maar eens moet de eerste keer zijn. De eer is aan het langverwachte God of War Ragnarok.
Deze controller is wit met blauw en op het touchpad staan twee wolven afgebeeld. Het zijn een grote en een kleine, wat natuurlijk beelden van Kratos en Atreus oproept. In Ragnarok is Atreus namelijk ook uitgegroeid tot een jonge krijger.
Op het moment zien we de controller nog niet in al te veel webwinkels voorbijkomen. Mocht daar verandering in komen, dan zetten we natuurlijk nog meer links in dit artikel. De vraag is alleen of je zo lang kan wachten als je de controller echt wil hebben, want het lijkt niet onwaarschijnlijk dat hij snel over de toonbank gaat vliegen.

Wanneer is de release van God of War Ragnarok?

Uiteraard wil je bij zo’n mooie controller ook de juiste game hebben. God of War Ragnarok verschijnt over iets meer dan een maand, op 9 november. Dat is tevens de releasedatum van de speciale DualSense voor de game.
Dit bericht is bijgewerkt op 4 oktober 2022.

Populair Nieuws