‘God of War Ragnarok krijgt deze performance-opties op PS5’

News
vrijdag, 15 juli 2022 om 12:00
god of war ragnarokf1671538295
God of War Ragnarok verschijnt dit najaar en sinds kort kun je ook pre-orders plaatsen. Aangezien dat betekent dat er productpagina’s live zijn, hebben we ook nieuwe informatie over de game. Zo lijken de opties voor de resolutie en performance van de game op PS5 bekend.
Met elke nieuwe console-generatie kunnen games weer een stukje beter draaien. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel spelers willen weten met wat voor resolutie en framerate ze een nieuwe game kunnen spelen. Door een e-mail van de Britse verkoper ShopTo doen de opties die God of War Ragnarok heeft de ronde.
In de e-mail staat vermeld dat God of War Ragnarok in native 4K-resolutie gespeeld kan worden op 30 frames per seconde. Wie een soepeler beeld wil kan voor 60 fps performance gaan. In dat geval krijg je ook 4K voorgeschoteld, maar dat is dan wel upscaled. Bovendien gaat het om een dynamische resolutie.
Hoewel deze opties niet zijn bevestigd vanuit Sony, lijken deze details te kloppen. We konden dezelfde opties terugvinden in de productbeschrijvingen van zowel GameMania als bol.com, in precies dezelfde woorden. De info lijkt dus afkomstig van een derde partij, hoogstwaarschijnlijk Sony. Overigens komen deze performance-opties overeen met de mogelijkheden die eerdere PS5-games als Ratchet & Clank Rift Apart en Horizon Forbidden West boden bij lancering.

Wanneer verschijnt God of War Ragnarok?

Sony heeft het lang spannend gehouden met de releasedatum van de nieuwe God of War. Veel fans maakten zich al zorgen dat de game ondanks beloftes naar volgend jaar zou verschuiven. Maar dat is niet het geval gebleken: God of War Ragnarok verschijnt op 9 november van dit jaar voor PS4 en PS5.