Alleen vandaag: dikke korting op de JBL Boombox 2!

News
vrijdag, 15 juli 2022 om 11:30
jbl boombox 2f1657874317
Wil je tijdens de zomervakantie lekker genieten van muziek, waar je ook bent? Dan kan je nu profiteren van veel korting op de JBL Boombox 2, dankzij de dagdeal bij bol.com!
Nu het zonnetje weer volop schijnt, is het de perfecte tijd om weer lekker naar buiten te gaan. Als je samen met een groep vrienden de buitenwereld opzoekt, is het vaak wel fijn om gezamenlijk naar muziek te luisteren. Je wil immers niet allemaal rondlopen met oordopjes.
Een bluetooth speaker is op dat moment de perfecte oplossing, maar daar moet je soms wel veel voor betalen. Helemaal als je ook wil genieten van handige functies, zoals een waterdichte speaker. Gelukkig kan je bij bol.com nu profiteren van de dagdeal op de JBL Boombox 2. Alleen vandaag kan je de draagbare speaker met veel korting scoren!

Een bluetooth speaker waar je U tegen zegt

Met de JBL Boombox 2 hoef je niet bang te zijn dat je muziek krakerig en zonder autoriteit wordt afgespeeld. De bluetooth speaker van het gerenommeerde audiobedrijf is namelijk ruim 48 centimeter breed en heeft zeer krachtige drivers in de behuizing. Daardoor zal je de bas ook echt voelen en kan de speaker luid genoeg gezet worden om een feestje mee te bouwen.
Je hoeft daarnaast ook niet bang te zijn dat de accu leeg raakt of dat je er voorzichtig mee moet zijn in de regen of naast een zwembad. De JBL Boombox 2 heeft namelijk een accuduur van maar liefst 24 uur en is daarnaast tot één meter waterdicht!