'God of War Ragnarok komt misschien wel sneller dan verwacht uit'

News
donderdag, 30 december 2021 om 13:00
god of war ragnarokf1631221018
God of War Ragnarok, de aankomende PlayStation exclusive en vervolg op God of War uit 2018, komt misschien wel sneller uit dan verwacht. De game heeft namelijk een rating ontvangen in Saudi-Arabië. Dit is gedeeld op Twitter.
Er is nog geen officiële datum bekendgemaakt door Sony voor God of War Ragnarok. Het enige dat momenteel bekend is, is dat de release ergens in 2022 zal zijn. Veel fans denken dat de game in september uit zal gaan komen door een lek van PlayStation, maar door een nieuwe vondst denken sommige dat dit wel eens eerder kan zijn dan september.

God of War Ragnarok heeft een rating ontvangen

De bron van de geruchten dat de game eerder dan september uit zal gaan komen, is dat er ontdekt is dat de game onlangs een rating heeft ontvangen in Saudi-Arabië. Dankzij zo'n rating wordt bekend voor welke leeftijd de game geschikt is.
Hoewel de rating geen datum bevestigd, wordt wel verwacht dat een game snel na het ontvangen van een rating zal verschijnen. Het is namelijk één van de laatste checks voordat een game uitgebracht kan worden. Toch is het maar een rating van een land, dus het kan ook zijn dat de rating erg vroeg is verschenen. In ieder geval is het goede nieuws wel dat de game al zo ver is dat er een rating voor kan worden gegeven.
Fans zullen dus nog gewoon geduld moeten hebben. De reden dat de release van God of War Ragnarok mede lang duurt, komt omdat Horizon Forbidden West uit komt in februari. Sony wil voorkomen dat twee grote games op hetzelfde moment uitkomen, dus probeert het bedrijf de release van beide games te verspreiden over het jaar.

Populair Nieuws