Mission Impossible-crew heeft flink wat schade aangericht tijdens Burj Khalifa-stunt

News
donderdag, 30 december 2021 om 13:30
mission impossible ghost protocolf1640863019
Het is alweer tien jaar geleden sinds film Mission: Impossible – Ghost Protocol is uitgekomen. Regisseur Bad Bird blikte terug op de film en vertelde over de schade die is aangericht tijdens de stunt op de Burj Khalifa.
Tien jaar geleden kwam de film Mission: Impossible – Ghost Protocol uit. De film bevatte een legendarische stunt op het hoogste gebouw ter wereld, namelijk de Burj Khalifa in Dubai. Nu heeft Brad Bird, de regisseur van de film, bekendgemaakt dat ze tijdens het filmen van de stunt maar liefst 35 ramen hebben gebroken.
Dit heeft Bird onthuld tijdens een interview met Radio Times. Volgend Bird betekende het verwijderen van een raam uit het gebouw dat het raam gebroken moest worden.
Bird heeft niet verteld wat de kosten waren van elk gebroken raam, maar aangezien Burj Khalifa een uniek gebouw is en de locatie te maken heeft met omgevingsfactoren zoals extreme hitte en zandstormen, kunnen we ervan uit gaan dat het niet goedkoop was.

Mission: Impossible 8 bevat bizarre stunt

Tom Cruise is pas net klaar met het filmen van Mission: Impossible 7, maar is al druk bezig met het achtste deel. Op nieuwe setfoto’s kunnen we namelijk Cruise op 600 meter ondersteboven zien staan op een vliegtuig. Zoals gewoonlijk doet de acteur de stunts helemaal zelf.

Mission: Impossible 7 zal vanaf 29 september 2022 in de bioscoop te zien zijn. Het achtste deel staat gepland voor juli 2023.

Populair Nieuws