God of War Ragnarok Collector's Edition gelekt

News
vrijdag, 01 juli 2022 om 12:00
god of war ragnarokf1631221018
De bekendmaking van de releasedatum van God of War Ragnarok mag dan wel niet plaats gevonden hebben, maar de inhoud van de God of War Ragnarok Collector's Edition lijkt wel uitgelekt te zijn, en die is imposant!
God of War Ragnarok is misschien wel de game waar de meeste gamers naar uitkijken dit jaar. Mede door de vele games die uitgesteld zijn lijkt de game een van de grotere releases te worden van dit najaar. Daarom wordt elk mogelijk nieuws rond deze game met argusogen gevolgd.
Veel gamers hadden verwacht dat eind juni bekendgemaakt zou worden wat de officiële releasedatum zou worden, maar dat is niet gebeurd. De bekendmaking zou op het laatste moment zijn afgeblazen.
Toch hoeven fans niet helemaal zonder nieuws te zitten. Volgens website Exputer, die weer contact heeft gehad met twitter-leaker PlayStation Game Size, is er wel meer bekend geworden over de mogelijke inhoud van de Collector's Edition van God of War Ragnarok.
Volgens Exputer zou de game in twee speciale edities uit moeten komen, de Collector's Edition en de Jotnar Edition. Beide Collector’s Editions zullen een enorme 1:1 replica bevatten van Thor’s Mjolnir hamer.
De Jotnar editie zal daarnaast alleen de game bevatten, terwijl de Collector's Editie ook badges, een wereldkaart en meer zal bevatten. Of dit waar is moeten we natuurlijk even afwachten. Dit had immers onderdeel moeten uitmaken van de officiële bekendmaking.
god of war ragnarokf1671538295

God of War Ragnarok release meerdere keren uitgesteld

Volgens diverse bronnen was Sony van plan de releasedatum van God of War Ragnarok eind juni nog bekend te maken. De game was intern al diverse keren uitgesteld en het uitblijven van nieuws deed veel fans al vrezen voor uitstel.
De verwachting is nog steeds dat de game in november van dit jaar uit zal komen, maar een officiële bevestiging is er dus nog niet. Wel heeft Cory Barlog, creative director van Santa Monica Studios, aangegeven dat er van uitstel naar volgend jaar (nog) geen sprake is.
Bekijk hieronder zijn reactie op een tweet met de vraag naar eventueel uitstel.

Populair Nieuws

Laatste Reacties