'iPhone 14 prijs wordt duurste ooit'

News
vrijdag, 01 juli 2022 om 12:30
iphone2f1614520967
De iPhone 14 lijkt op vele vlakken niet een hele grote upgrade te krijgen, tenzij het om de iPhone 14 Pro-versie gaat. Toch lijkt Apple dat niets uit te maken als het op de prijs aankomt. De iPhone 14 prijs lijkt namelijk al uitgelekt te zijn en de duurste ooit te worden.
Volgens @TheGalox op Twitter gaat de nieuwste iPhone de duurste ooit worden. Apple zou de iPhone 14 Pro namelijk een prijskaartje van 1099 dollar willen geven. Voor Nederland zou dat waarschijnlijk uitkomen op 1259 euro als we afgaan op de prijzen die Apple in het verleden erbij pakken en omrekenen. Ten opzichte van vorige generaties 100 euro meer voor het nieuwste iPhone-model.
Het is niet de eerste keer dat deze nieuwe prijs in opspraak komt. In januari liet LeaksApplePro ook al weten dat de prijsverhoging onderweg was. In mei werd het via Shadow_Leak nogmaals benadrukt. Driemaal lijkt in dit geval scheepsrecht te zijn. Officieel zullen we tijdens het aankomende Apple-event (dat vermoedelijk in september is) de prijs ontdekken.

iPhone 14 prijs gelijk met nieuwe MacBooks

Mocht de gelekte prijs kloppen, wordt dit niet alleen de duurste iPhone ooit, maar krijgt Apple nog een andere lastige opgave om de telefoon te verkopen. Voor diezelfde prijs kun je van Apple ook een MacBook Air kopen met de nieuwe M2-chip. De nieuwe MacBook-lijn werd recentelijk uit de doeken gedaan voor 1099 dollar.

Populair Nieuws