Thor in God of War Ragnarok getoond, maar de meningen zijn verdeeld

News
maandag, 13 september 2021 om 11:00
god of war thorf1631519688
Art Director Raf Grassetti heeft artwork gedeeld van Thor die in de nieuwe game God of War Ragnarok verschijnt. Hij deed dit via Twitter, maar niet iedereen is blij met hoe de god eruit ziet.
In God of War uit 2018 was er een geheim einde. In dit einde was er iemand te zien die voor Kratos kwam, waarbij we alleen een hamer te zien kregen waardoor het al snel duidelijk was dat het om Thor ging. Sinds die tijd hebben we niets gezien van hoe Thor er uit gaat zien in de nieuwe game, tot nu.

Positieve en negatieve reacties op Thor in God of War Ragnarok

Hoewel veel mensen blij zijn met hoe de God van de Donder eruit gaat zien, zijn er ook een aantal mensen niet zo blij ermee. Dit komt omdat mensen gewend zijn aan de Thor uit de Marvel films. Die Thor is slank en heeft blond haar. De Thor die we te zien krijgen in God of War Ragnarok ziet er totaal anders uit. Toch komt de God uit de game goed overeen met de god uit de mythologische beschrijvingen. Hierdoor zijn ook juist weer veel mensen blij met het uiterlijk van de Noorse god.
In God of War: Ragnarok gaat Kratos weer samen met zijn zoon op pad. Er is nog weinig bekend over het verhaal. Wat al wel bekend is is dat Kratos nu negen rijken kan bezoeken, in plaats van de zes rijken uit de vorige game. Het is nog niet duidelijk wanneer de game verschijnt buiten een 2022 releasewindow.