Gloednieuwe Pokémon anime nu te zien op Netflix

News
vrijdag, 08 maart 2024 om 7:00
2023 06 26 pokemon horizons 2023 espanita paldeaf1693470820
Vorig jaar maakte de Pokémon anime na meer dan 20 jaar een einde aan de reis van Ash Ketchum. Maar de franchise stopt natuurlijk niet zomaar helemaal met de anime. De nieuwe serie Pokémon Horizons: De Serie is vanaf nu te zien op Netflix.
Nederlandse Pokémon-fans kunnen eindelijk de nieuwe anime kijken. Pokémon Horizons is in Japan al een tijdje uit, maar er is nog wat tijd voor nodig geweest om de serie te vertalen en in vertaling in te spreken. Maar nu is de nieuwe anime eindelijk in Nederland te zien. Eigenlijk stond de Nederlandse release al eerder op de planning, maar hij werd op het laatste moment uitgesteld.
Nu is het eindelijk zover dat Pokémon Horizons: De serie in Nederland te zien is. Ash Ketchum is ingeruild voor Liko en Roy, die vergezeld door Sprigatito en Fuecoco op reis gaan. Daarbij worden ze vergezeld door verschillende andere personages, zoals de Rising Volt Tacklers en Captain Pikachu.

Waar gaat Pokémon Horizons: De serie over?

Zowel Liko als Roy hebben een mysterieus voorwerp in hun bezit. Liko draagt een ketting waar de schimmige organisatie de Explorers achteraan zit. Roy heeft een bijzondere en geheimzinnige Poké Ball.
Er is momenteel nog geen enorme hoeveelheid afleveringen van de nieuwe anime. Er staan momenteel 12 afleveringen van Pokémon Horizons op Netflix. Het is nog niet bekend wanneer er meer afleveringen komen.