LEGO onthult prachtige Batman Gotham City set

News
donderdag, 07 maart 2024 om 16:30
Menig Batman-fan zal goed bekend zijn met Batman: The Animated Series. Het is een geliefde versie van het Batman-verhaal. Nu wordt het Gotham van deze serie vereeuwigd in een zeer mooie LEGO-set.
Batman wordt dit jaar 85 en dat moet natuurlijk gevierd worden. LEGO heeft ook een bijdrage. Er zijn al veel sets rondom de Caped Crusader, zoals verschillende versies van de Batmobile. Maar nu wordt heel Gotham City een LEGO-set.
De set haalt enige inspiratie uit de LEGO Art-lijn, in de zin dat het een een voorstelling is die je aan de muur kan hangen. Maar er zit wat meer diepte in deze set dan gebruikelijk is bij Art-sets. Zo komt de architectuur van de stad goed tot zijn recht. Het hele bouwwerkt telt ook aardig wat steentjes, meer dan 4200.
Zoals gezegd is deze set specifiek gebaseerd op Batman: The Animated Series. Zo kun je bijvoorbeeld het pretpark van The Joker herkennen en vliegen er verschillende politiezeppelins rond. Er zijn trouwens ook wat minifiguurtjes inbegrepen, namelijk Batman, Catwoman, The Joker en Harley Quinn.

Batman: The Animated Series LEGO-set release is al snel

Het duurt niet lang meer voor je deze LEGO-versie van Gotham City in huis kunt halen. Het duurt namelijk nog geen maand voor de set verschijnt. Hij ligt vanaf 4 april in de winkel, maar pre-orderen is helaas nog niet mogelijk.

Populair Nieuws