'Gigantische DLC voor Elden Ring komt eraan'

News
donderdag, 26 januari 2023 om 15:30
elden ringf1671704499
Elden Ring is een enorm succes voor FromSoftware en fans wachten met smart op meer content voor de game. Dat lijkt eraan te komen, want naar verluidt staat er een ‘gigantische DLC’ gepland.
FromSoftware heeft al een flinke naam voor zichzelf gemaakt met games als Dark Souls en Bloodborne. De Japanse studio heeft met Elden Ring alleen een titel afgeleverd die extreem populair is en niet alleen onder Soulsborne-fans. De nieuwe IP is namelijk één van de meest verkochte games van 2022.
Hoewel je gemakkelijk ruim 100 uur in Elden Ring kan stoppen, snakken fans naar nog meer content. Die honger lijkt binnenkort gestild te worden. Er gaan al langer geruchten dat FromSoftware werkt aan DLC voor de game en volgens leaker Lance McDonald wordt het ook geen kleine uitbreiding.
Op zijn discord zet McDonald namelijk dat er ‘een gigantische DLC’ aan zit te komen. Welke gameplay mechanics er precies worden toegevoegd weet hij niet, maar van zijn bronnen heeft hij gehoord dat er een enorm groot gebied aan Elden Ring wordt toegevoegd.

Twee uitersten voor Elden Ring

De games van FromSoftware staan natuurlijk bekend om hun hoge moeilijkheidsgraad. Hoewel Elden Ring toegankelijker is dan eerdere games, is de titel alsnog erg uitdagend, met name de boss fights.
Daardoor heeft Elden Ring een opvallend record te pakken. Volgens HowLongToBeat is de game namelijk de titel die het vaakst door spelers is uitgespeeld én opgegeven in 2022.