Deze games komen snel naar Xbox Game Pass!

News
donderdag, 26 januari 2023 om 16:00
hi fi rushf1674733624
Het is tot dusver nog geen spannende maand geweest voor Xbox Game Pass. Maar Xbox heeft even uitgepakt met aankondigingen. Eind januari en begin februari staat er meteen al meer op het programma voor de abonnementsdienst.
Wie in de eerste helft van de maand had gehoopt op nieuwe Game Pass games moest een beetje teleurgesteld worden. Het waren een stuk of drie titels, maar de toevoegingen voor de komende weken zijn wat talrijker. Er zijn bijvoorbeeld wat mooie highlights bij.

Wat komt er binnenkort naar Game Pass?

Zo kun je vanaf nu al beginnen met Hi-Fi Rush, een gloednieuwe game die pas is aangekondigd bij de Developer_Direct van Xbox. Aanstaande vrijdag kun je een geremasterde versie van het legendarische GoldenEye 007 spelen. Dat zijn maar twee van in totaal 9 games die je kunt verwachten. De volledige lijst is als volgt:
Er verdwijnen helaas ook wat games van de dienst. Na 31 januari kun je via Xbox Game Pass niet meer aan de slag met onder andere Donut County en Worms WMD. Als je die voor ze vertrekken uitprobeert en leuk vindt, kun je ze met korting scoren in de Xbox Store.