Ghostwire Tokyo aangekondigd door Bethesda op E3 2019

  Ontwikkelaar Tango Gameworks heeft haar nieuwste project op de Bethesda persconferentie aangekondigd: Ghostwire Tokyo. De studio, bekend van haar andere titels The Evil Within en The Evil Within 2, belooft een paranormale actie-avonturen game af te leveren met Ghostwire Tokyo.

  Ghostwire Tokyo werd aangekondigd door Shinji Mikami, de maker en bedenker van The Evil Within en The Evil Within 2. Volgens de gamemaker wordt Ghostwire Tokyo een paranormale game waar jij strijdt tegen bijzondere wezens in een duistere stad. Vrees niet het onbekende, maar strijd er tegen is het motto van de titel.

  Het is aan jou de taak om de stad van een nieuw, raar kwaad te bevrijden. In de game bestuur jij een personage die ook mysterieuze krachten heeft en waarmee jij moet strijden tegen diverse monsters uit legendes en andere mythische verhalen.

  Ghostwire Tokyo aangekondigd, release nog niet bekend

  De trailer, die je hierboven kunt bekijken, laat een mysterieuze titel zien waar verder nog niet veel over bekend is. Ook een releasedatum is nog niet bekendgemaakt door Bethesda.

  Ghostwire Tokyo

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.