Ghost Recon Frontline loopt nu al vertraging op

News
vrijdag, 15 oktober 2021 om 11:30
144160 ghost recon breakpoint auroa edition playstation 4 screenshot 10f1634197786
Binnenkort zou er een closed bèta van Ghost Recon Frontline van start gaan. Nu heeft het team achter de game in een tweet laten weten dat deze bèta wordt uitgesteld. Dat is opmerkelijk voor een game die pas net is aangekondigd.
Onlangs heeft Ubisoft wegens het 20-jarig bestaan van de Ghost Recon franchise de game Ghost Recon Frontline aangekondigd. De game wordt een Battle Royale shooter, zoals wel meer projecten die recent zijn onthuld. Er werd ook al gezegd dat er nog deze maand een eerste beta aan zou komen, maar deze blijkt nu te zijn uitgesteld. Er wordt niet echt een reden gegeven waarom het team ervoor heeft gekozen om de beta uit te stellen.

Niet veel enthousiasme voor Ghost Recon Frontline

Het zou wel eens te maken kunnen hebben met hoe de game ontvangen is door de spelers. Er is namelijk maar weinig enthousiasme voor een Ghost Recon Battle Royale game. Dit is te merken aan de vele dislikes vergeleken met de likes die de trailer van de game heeft gekregen. Niet goed voor een game die volgens Ubisoft Fortnite of Call of Duty Warzone achterna moet gaan.
Het is dus niet zeker of de slechte ontvangst te maken heeft met het uitstel, maar het is zeker voor Ubisoft niet onopgemerkt gebleven. In de tweet wordt gezegd dat het ontwikkelteam bezig blijft met het maken van een goede game. Ubisoft zegt binnenkort met nieuwe informatie te komen over wanneer de gesloten test dan wel plaats gaat vinden.