Komt er een Far Cry 6 Battle Royale game?

News
dinsdag, 12 oktober 2021 om 10:30
far cry 6 gameplayf1674831707
Far Cry 6 is pas net uit, maar nu al hebben spelers een hint gevonden voor een volgende game rond Far Cry 6. Op een doos in de game is namelijk een QR code te scannen. Als je dit doet krijg je een kort filmpje te zien. Fans denken dat dit filmpje verwijst naar een toekomstige Far Cry 6 multiplayer game. De manier om de QR code te scannen is te zien in een video van de Nederlandse Jorraptor.
Fans zijn achter een geheime teaser video gekomen. De video is te zien nadat je een QR code op een doos scant. Deze QR code kan je scannen met je mobiele telefoon. Volgens fans gaat de video over een aankomende Battle Royale game of een andere soort multiplayer game van Far Cry 6.

Wat voor multiplayer game zal het dan worden?

Fans suggereren verschillende mogelijkheden. Zo komt een Battle Royale versie van de game vaak terug, maar denken fans ook dat het om een sandbox game kan gaan.
De video zelf is ook niet erg duidelijk over wat er nou precies aan komt, dus het kan nog alle kanten op gaan. Mocht het een Battle Royale game zijn, dan zal dit niet de enige game zijn die een Battle Royale krijgt. Ubisoft mag deze keuze dan wel overwegen, want met de Ghost Recon Battle Royale is ook niet iedereen blij.
Check de video hieronder zelf!