Ghost of Tsushima viert 1-jarig jubileum met indrukwekkende statistieken

News
maandag, 19 juli 2021 om 15:00
ghosts of tsushimaf1660489492
De razendpopulaire titel Ghost of Tsushima is nu ongeveer een jaar oud en het leek Sucker Punch wel leuk om wat statistieken te delen met de spelers. Als je Ghost of Tsushima opstart krijg je verschillende statistieken te zien over het eerste jaar van de game. De aantallen lopen tot in de honderden miljoenen, wat ook weer laat zien hoe populair de titel is.
Sucker Punch heeft verschillende statistieken getoond, waarin je kunt zien hoeveel tijd mensen hebben gespendeerd in de titel. Het gaat hier om miljoenen uren van duelleren, paardrijden, missies volbrengen en zelfs Haiku's schrijven. Er zijn bijvoorbeeld 679.2 miljoen standoffs geweest en 331.1 miljoen duels uitgevochten. Alle statistieken kun je vinden op het Twitter-kanaal van Ghost of Tsushima.

Nog meer Ghost of Tsushima in de toekomst

De titel van Sucker Punch is natuurlijk een geweldige game en begin augustus kunnen we ook nog eens genieten van de Director's Cut van Ghost of Tsushima. Die versie zorgt niet alleen voor een betere performance en lip-sync voor Japanse stemmen, maar introduceert ook een compleet nieuwe uitbreiding!
Verder zijn er geruchten naar buiten gebracht dat er gewerkt zou worden aan een Ghost of Tsushima 2. Dit werd ook nog een keer onderbouwd door een vacature van Sucker Punch begin dit jaar voor iemand om 'verhalen in Feodaal Japan' te gaan schrijven. Daarbij werd ook een vacature geplaatst voor een Combat Designer die Ghost of Tsushima gespeeld heeft én de core systems door en door kent.