iPhone 13 krijgt mogelijk Always On Display

News
maandag, 19 juli 2021 om 14:30
iphone12proreview 3f1603364666
Er gaan geruchten dat de iPhone 13, die dit jaar nog uit moet komen een Always On Display gaat krijgen. Dit zien we nu bijvoorbeeld bij de nieuwste Apple Watch. Een Always On Display zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zijn, zonder dat je jouw iPhone daadwerkelijk moet activeren.
In het rapport van Mark Gurman (Bloomberg) staat onder andere dat de iPhone 13, oftewel de iPhone 2021 een Always On Display zal gaan krijgen. Dit is een feature die we nu zien bij veel Android smartphones en ook de Apple Watch. Ook zou de iPhone 13 een verbeterde batterij krijgen, een kleinere notch aan de bovenkant van het scherm, een 120Hz scherm en een snellere A15-processor. Of dit allemaal werkelijkheid gaat worden is natuurlijk nog maar de vraag.
Als deze verbeteringen er wel allemaal komen is dit een gigantische upgrade ten opzichte van de iPhone 12. Want laten we eerlijk zijn, iedere nieuwe iPhone voelt een beetje als elke dag pizza eten en steeds één ingrediënt aanpassen: het smaakt hetzelfde, maar hier en daar is het toch anders.

Nog meer geruchten rondom de iPhone 13 release

Dit is niet de eerste keer dat het gerucht van een Always On Display de wereld in wordt geholpen. Eerder dit jaar werd er door Max Weinbach, een bekende Apple-lekker, gehint naar deze feature. Hiervoor zou de nieuwe iPhone 2021 gebruikmaken van hetzelfde glas als wat nu op de Apple Watch zit.
Het scherm verandert zijn eigen verversingssnelheid, waardoor er op batterij bespaard kan worden. Zo zou jouw iPhone 2021 nog langer mee moeten gaan op een dag. Naast de nieuwe iPhone's zou er ook een nieuw MacBook Pro-model aangekondigd worden volgens Bloomberg. Dit zou ergens tussen september en november van dit jaar moeten gebeuren.

Populair Nieuws