Ghost of Tsushima krijgt Horizon Forbidden West-outfit

News
woensdag, 09 februari 2022 om 9:00
2022 02 08 ghost of tsushima ps5 ps4 horizon aloy outfitf1644338817
De release van Horizon Forbidden West staat voor de deur en dat wordt hier en daar alvast een beetje gevierd. Zo heeft Sucker Punch, de studio achter Ghost of Tsushima een nieuwe outfit aan de game toegevoegd. De outfit is gebaseerd op Aloy.
De outfit is alleen beschikbaar in de Director’s Cut van Ghost of Tsushima. Dit omdat je hem vrijspeelt met een puzzel op Iki Island. Dit eiland bestaat alleen in de Director’s Cut van de game. De outfit kun je hierboven zien.
Sucker Punch zegt op Twitter uit te kijken naar Guerrilla’s nieuwe game. Wie net als de studio zit af te wachten tot Horizon Forbidden West uitkomt kan even afleiding zoeken door deze outfit op te speuren in Ghost of Tsushima.

Meer eerbetonen in Ghost of Tsushima

Aloy is niet het eerste personage dat een speciaal eerbetoon krijgt in Ghost of Tsushima. Haar outfit kun je vinden in een Wind Shrine, waarvan er al meerdere waren in de game. Ook bij deze bestaande shrines kon je een outfit krijgen gebaseerd op een PlayStation-legende. God of War, Bloodborne en Shadow of the Colossus gingen Horizon voor.
Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari. Wil je alvast in de stemming komen? Lees dan hier alles wat je moet weten over de game. Als je wil weten waarom Aloy dit eerbetoon in Ghost of Tsushima verdient, kun je hier lezen wat ze betekende voor game-helden.