Ghost of Tsushima krijgt gratis PvP-modus genaamd Rivals

News
donderdag, 05 augustus 2021 om 12:30
ghost of tsushimaf1624544069
Niet alleen de singleplayer-campagne van Ghost of Tsushima krijgt binnenkort een uitbreiding. Sucker Punch komt namelijk ook met een nieuwe gratis PvP-modus genaamd Rivals voor Ghost of Tsushima Legends.
Hoewel de nieuwe Rivals-modus in Ghost of Tsushima spelers tegenover elkaar zet, is het geen PvP zoals je die misschien zou verwachten. De samoerai van de verschillende teams moeten namelijk niet tegen elkaar vechten, maar het einde bereiken van hun zijde van het level.
Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want er staat een heel leger aan vijanden op je te wachten. Voor elke tegenstander die je verslaat, krijg je alleen een resource genaamd Magatama. Dat kan je weer gebruiken om het andere team te vertragen. Rivals heeft dan ook wat overeenkomsten met de Gambit-modus uit Destiny 2. Sucker Punch heeft ons ook alvast een voorproefje gegeven van de modus met een gameplay video.
Rivals een uitbreiding voor Ghost of Tsushima Legends, het multiplayer-gedeelte van de game, dat tot nu toe alleen een co-op modus had. De nieuwe modus komt op 3 september uit en dan zal ook tegelijkertijd een standalone versie van Legends verschijnen. Die zal 20 euro kosten en is voor spelers die geen interesse hebben in de singleplayer-campagne van Ghost of Tsushima.

Director’s Cut van Ghost of Tsushima

Naast de Rivals-modus is er ook een andere release om naar uit te kijken op het gebied van Ghost of Tsushima. Op 20 augustus komt namelijk de Ghost of Tsushima Director’s Cut uit voor de PlayStation 4 en 5. Naast een aantal technische verbeteringen, zoals een verhoogde framerate naar 60 fps en snellere laadtijden, heeft de Director’s Cut ook een uitbreiding voor de campagne. In de expansion gaat protagonist Jin Sakai naar Iki Island toe.