Ghost of Tsushima Director's Cut trailer toont Iki Island

News
donderdag, 22 juli 2021 om 12:00
ghost of tsushima iki islandf1626940027
Volgende maand verschijnt Ghost of Tsushima Director's Cut. Naast grafische upgrades voor de PS5 bevat deze ook een heel nieuw eiland om te ontdekken: Iki Island. In een story trailer en een uitgebreid verslag op de PlayStation blog licht Sucker Punch toe wat we kunnen verwachten.
Ghost of Tsushima verscheen een jaar geleden als exclusive voor PlayStation 4. Dat werd onlangs nog gevierd met enkele indrukwekkende stats. In dat jaar heeft Sucker Punch niet stil gezeten. Zo wordt er gesproken over een PC versie van de game en is er een film-adaptatie in de maak. maar ondertussen is de PlayStation 5 op de markt verschenen en Sucker Punch heeft de nieuwe mogelijkheden van de console en controller toegevoegd aan de game. Daar blijft het niet bij: Ghost of Tsushima krijgt een heuse DLC uitbreiding in de vorm van een volledig nieuw eiland: Iki Island.

Een nieuw verhaal op Iki Island

In een blogpost heeft Patrick Downs, de Senior Writer van Sucker Punch Productions de nieuwe uitbreiding toegelicht. Volgens Patrick Downs mogen we een uitgebreid nieuw verhaal verwachten waarbij Jin een een nieuwe stam Mongolen van het eiland moet zien te verdrijven. Deze nieuwe stam wordt geleid door de shaman Ankhsar Khatun, ookwel bekend als The Eagle. Terwijl Jin probeert deze nieuwe bedreiging het hoofd probeert te bieden zal hij oude trauma's en herinneringen onder ogen moeten zien.
De nieuwe DLC wordt voorgesteld in een nieuwe Story Trailer die het nieuwe Iki island introduceert. Het eiland is flink anders dan we kennen van Tsushima zelf: veel ruiger en wilder. Net als Tsushima zelf zal Iki Island weer vol zitten met nieuwe karakters om te ontmoeten, nieuwe kleine en grote verhalen te ontdekken en te beleven. Voor wat we nu kunnen zien zal de Iki Island uitbreiding ons weer vele uren bezig kunnen houden met de belevenissen van Jin.

Diverse versies voor Ghost of Tsushima Director's Cut om uit te kiezen

Voor eigenaren van de normale (PS4) versie van Ghost of Tsushima is er de optie om niet de gehele Director's Cut te kopen. De Iki Island upgrade zal voor 20 euro te koop zijn, terwijl de upgrade naar de PS5 versie inclusief Iki Island 30 euro gaat kosten.
De volledige versie zal voor de normale aanbevolen prijs in de winkels komen te liggen. De PS4-versie gaat een aanbevolen prijs krijgen van 60 euro terwijl de PS5-versie een adviesprijs van 70 euro krijgt. Vanaf 20 augustus is de nieuwe versie te koop.
51325317560 aa2be05681 h1f1626942507

Populair Nieuws

Laatste Reacties