Amazon MMO New World uitgesteld na succesvolle beta

News
donderdag, 05 augustus 2021 om 12:00
new worldf1626952326
Spelers die met New World, de nieuwe MMO van Amazon, aan de slag willen moeten nog langer geduld hebben. De studio heeft de game namelijk opnieuw uitgesteld, na een succesvolle closed beta.
New World had eigenlijk al vorig jaar moeten uitkomen, maar na een beta die met gemixte gevoelens werd ontvangen door de spelers, is Amazon opnieuw naar de tekentafel gegaan. Het resultaat dat de studio nu heeft gemaakt is nu een stuk beter ontvangen, maar spelers moeten alsnog iets langer op de release wachten.
Via een statement op Twitter heeft de ontwikkelaar namelijk laten weten dat New World wordt uitgesteld. Gelukkig is het deze keer geen compleet jaar, want de MMO zal uitkomen op 28 september in plaats van 31 augustus. Volgens de verklaring heeft de studio besloten om de game uit te stellen om feedback de spelers uit de beta te implementeren in de game.

Beta groot succes voor New World

Afgelopen maand konden alle spelers die New World in de pre-order hadden gestaan of willekeurig waren uitgekozen, deelnemen aan de closed beta van de game. Die test kan als een groot succes worden gezien door Amazon, want de beta trok enorm veel spelers aan. Zo waren er op een gegeven moment meer dan 200.000 spelers de game tegelijkertijd aan het spelen via Steam.
Er kwamen niet alleen positieve berichten naar buiten over de beta. Meerdere gebruikers hebben namelijk gemeld dat New World hun peperdure RTX 3090 heeft gesloopt. Volgens Amazon ging het niet om een ‘wijdverspreid probleem’, maar werd er alsnog een update geïntroduceerd om de oorzaak op te lossen.

Populair Nieuws