Ghost of Tsushima 2 lijkt nu echt in de maak bij Sucker Punch

News
woensdag, 22 juni 2022 om 13:30
ghost of tsushima headerf1619014802
De originele Ghost of Tsushima was een groot succes voor Sucker Punch. Zo'n groot succes zelfs dat er een PS5-versie bij kwam. Er gaan ook al een tijdje geruchten over een vervolg en nu lijkt het erop dat de studio echt bezig is met Ghost of Tsushima 2.
Met maar liefst acht miljoen verkochte exemplaren aan het begin van 2022, mag Ghost of Tsushima met recht een succes worden genoemd voor Sucker Punch en Sony. Helemaal aangezien die verkopen binnen twee jaar zijn behaald en dat voor een nieuwe IP.
Het lijkt er dan ook op dat Sucker Punch een vervolg aan dat succes wil geven. De ontwikkelaar is namelijk op zoek naar een Technical Combat Designer, Senior Combat Designer en een Encounter Designer om de studio te versterken. Het lijkt erop, gebaseerd op de beschrijvingen van de vacatures, dan Ghost of Tsushima 2 nu echt in ontwikkeling is.
Zo moeten de nieuwe werknemers bij Sucker Punch onder andere ervaring hebben met melee combat en stealth mechanics. Twee onderdelen die uitgebreid aanwezig zijn in de originele Ghost of Tsushima.

Ghost of Tsushima film in de maak

Mogelijk kan Sucker Punch aan een compleet nieuwe IP werken, maar het lijkt erop dat we Ghost of Tsushima 2 kunnen verwachten. Dat is bovendien niet het enige uit de franchise waar fans naar uit kunnen kijken. Er is namelijk ook een film van de game in de maak.
Chad Stahelski, de regisseur van de John Wick films, staat aan het roer bij de film. Volgens Stahelski wordt er nauw samengewerkt met Sucker Punch om zo dicht mogelijk bij de game te blijven. Ook weten we wie verantwoordelijk is voor het script, namelijk Takashi Doscher. De schrijver was eerder al verantwoordelijk voor de films Still en Only.