Ghost of Tsushima film strikt prijswinnende screenwriter

News
woensdag, 13 april 2022 om 11:00
ghost of tsushimaf1624544069
De Ghost of Tsushima film is goed op weg. De film heeft namelijk zijn screenwriter gevonden in Takashi Doscher. Zo meldt Deadline.
De Ghost of Tsushima game was gelijk een groot succes. Binnen de eerste drie dagen na release verkocht de game maar liefst 2.4 miljoen exemplaren. Niet gek dus dat Sony al snel een verfilming aankondigde. Naast een regisseur heeft het project nu ook een screenwriter, namelijk Takashi Doscher.
Doscher is vooral bekend om zijn fantasy-mysteriefilm Still en zijn apocalyptische film Only. Beide films heeft hij geschreven en geregisseerd. Met Still sleepte Doscher meerdere prijzen binnen. Ook wordt zijn script Blue, een monsterfilm, op dit moment ontwikkeld door MGM.
Eerder werd al bekendgemaakt dat Chad Stahelski, de regisseur van de John Wick-films, de film regisseert. In een interview met IGN gaf hij aan dat er nauw samengewerkt wordt met de gameontwikkelaars om zo dicht mogelijk bij de game te blijven. De regisseur wil fans van de game niet teleurstellen.

Ghost of Tsushima film volgt het verhaal van de game

Aangezien Stahelski zo dicht mogelijk bij de game wil blijven, kunnen we er dus van uitgaan dat de film het verhaal van de game volgt. In de game volgen we Jin Sakai, een samoerai wiens hele wereld op zijn kop staat wanneer binnenvallende Mongoolse troepen de samoerai verslaan. Om te overleven en zijn vaderland te redden, moet hij zijn aloude samoeraitradities opgeven en zich aanpassen aan een nieuwe manier van oorlog voeren.

Populair Nieuws