Ghost of Tsushima moet geen normale game adaptatie worden

News
woensdag, 22 december 2021 om 13:30
ghost of tsushimaf1624544069
Chad Stahelski, de regisseur van de aankomende Ghost of Tsushima film, hield een interview met IGN. In dit interview vertelde hij over de aankomende film. Verder zegt hij dat de verfilming goed moet gebeuren en niet door fans snel mag worden vergeten.
Een tijdje terug werd bekendgemaakt dat er een verfilming komt van de game Ghost of Tsushima. De film zou onder andere geregisseerd worden door Chad Stahelski, de regisseur van de John Wick films. Nu heeft Stahelski duidelijk gemaakt in een interview wat hij wil met de film.

Ghost of Tsushima film mag niet teleurstellen

Stahelski wil dat de adaptatie goed wordt uitgevoerd en fans niet zal teleurstellen. Hij probeert hiermee te zeggen dat hij vindt dat dit niet altijd goed gaat. Hiervoor neemt Stahelski en de andere van het team achter de film de tijd om de film te maken, het team werkt ook samen met de ontwikkelaars van de game om te weten of ze goede keuzes maken.
Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben, voordat de film echt te zien zal zijn. Momenteel is het team nog steeds bezig met het script en is er dus ook nog niet veel gedaan. Stahelski wil met zijn opmerkingen dus vooral duidelijk maken dat er echt wel een goede reden is dat het lang zal duren voordat de film uitkomt. Hij wil namelijk niet dat fans de game niet meer zullen herkennen in de film.