Gevangenis Joe Exotic houdt geen brieven achter

News
vrijdag, 12 juni 2020 om 16:00
tiger king docuf1595960515
De gevangenis waar Joe Exotic momenteel zijn straf uitzit houdt volgens The Mirror geen brieven van de gedetineerde achter. De man die wegens de serie Tiger King populair werd, zit zijn straf van 22 jaar uit in de gevangenis in Texas. Exotic claimt dat de gevangenis brieven van hem achterhoudt.
De gevangenis waarin Joe Exotic zijn straf uitzit, Fort Worth, zou volgens The Mirror nu hebben laten weten dat de beweringen van de Tiger King niet kloppen. Recentelijk liet Joseph Maldonado-Passage, oftewel Joe Exotic, weten dat hij al tijden geen contact meer heeft gehad met zijn echtgenoot en dat hij vreest binnen 2 tot 3 maanden dood te zijn.
Tegenover TMZ heeft een woordvoerder van het Bureau of Prisons laten weten dat de gevangenis waarin Exotic zit tijdelijk onder lockdown was. De lockdown zou door de Verenigde Staten bij alle gevangenissen van kracht zijn, waardoor communicatie met de buitenwereld gelimiteerd was. Deze week zouden de restricties weer opgeheven worden.
Exotic claimt alleen dat hij 24 uur per dag geïsoleerd is van de buitenwereld en helemaal geen contact meer heeft met anderen. De Tiger King heeft laten weten hoop te verliezen in de gevangenis nu hij al tijden niet van zijn echtgenoot Dillon heeft gehoord. Dillon claimt zelf brieven te sturen naar zijn man, maar deze zouden volgens hem niet aankomen bij de Tiger King.

Tiger King wil de gevangenis uit

Het gevangenisleven zou zwaar vallen bij de Tiger King-ster. Zo heeft de voormalige dierentuinopzichter brieven gestuurd naar beroemdheden als Kim Kardashian om hem te helpen. Als je de serie met Exotic nog niet gezien hebt op Netflix, valt dat aan te raden. We hebben zelfs vijf redenen voor je op een rij gezet.

Populair Nieuws

Laatste Reacties