Voor de duurste PS4 controller ooit moet je een flink bedrag aftikken

  Je kan vandaag de dag veel speciale controllers krijgen die er vet uitzien. Het kan best wel zo zijn dat je hier een beetje meer voor betaalt. Dat valt alleen allemaal in het niets bij déze bizar dure PS4 controller.

  Brikk

  De controller komt van het merk Brikk. Dit mag geen verrassing heten want Brikk komt vaker met dure uitgaves van bepaalde producten. Zo maken ze bijvoorbeeld gepersonaliseerde iPhones waar je veel geld voor neer moet leggen. Nu komen ze aanzetten met de duurste PlayStation controller ooit.

  Lux Dualshock 4

  De controller gaat door het leven als de Lux Dualshock 4. Wat er nou zo bijzonder aan deze controller is? Hij is gewikkeld in 24 karaats goud. Ja, dan kan je je natuurlijk wel voorstellen dat de prijs behoorlijk kan oplopen. Je kan hem bestellen voor 13.995 dollar. Gamen moet wel heel belangrijk voor je zijn wil je dit bedrag neerleggen. Negen knoppen zijn op deze controller gemaakt van 18 karaats goud. Ook bevatten de knoppen diamanten die samen goed zijn voor 2,20 karaat. De controller wordt naar je toe gestuurd in een strakke doos die is gemaakt van aluminium met carbon.

  Goedkopere versie

  Als dit net iets te duur voor je is heeft Brikk ook nog een goedkopere versie in huis voor 8.495 dollar. Bij deze versie is ‘alleen’ de PlayStation knop van goud gemaakt. Op deze 18 karaats gouden knop zitten zeven diamanten die samen 0,25 karaat opmaken. Als jij dus krap bij kas zit is deze versie een goed alternatief. Wij zouden het alleen wel begrijpen als dit ook nog net iets te gortig voor je is. Als je deze vette controller toch aan de haak wil slaan moet je misschien wel snel geld lenen zodat jij als een baas kan gamen. De controller kan nu wereldwijd besteld worden.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.