Geralt-acteur popelt voor meer The Witcher-games

News
vrijdag, 15 december 2023 om 15:30
the witcher 3 geralt sirensf1618586658
Henry Cavill heeft afscheid genomen van zijn rol als Geralt of Rivia in Netflix’ The Witcher. Maar CD Projekt RED hoeft geen andere acteur te zoeken voor Geralt als het bedrijf dat niet wil. Acteur Doug Cockle staat altijd klaar om terug te komen als Geralt.
CD Projekt RED heeft het flink druk met nieuwe The Witcher-games. De studio is bijvoorbeel druk bezig met The Witcher 4 en heeft ook plannen voor een remake van de eerste game. Als het aan Doug Cockle ligt is hij in beide games weer te horen als Geralt.
Cockle vertelt IGN dat hij Geralt het liefst zou blijven spelen tot hij het letterlijk niet meer kan. Het is een rol waar hij volop van geniet en waaraan hij alleen positieve ervaringen heef overgehouden. Een aanbod van CD Projekt RED om meer stemwerk te doen voor Geralt zou hij dan ook nooit afslaan.
Dat wil overigens niet zeggen dat Cockle weet of hij terugkomt. Vorig jaar gaf de acteur aan dat hij nog niet gebeld was voor de remake van The Witcher. Ook nu laat hij weten dat hij niet op de hoogte is van wat er gebeurt bij de makers van toekomstige The Witcher-games.

Komt Geralt terug in The Witcher 4?

De beste kans om Cockles stem weer te horen in een The Witcher-game lijkt op dit moment de remake van de eerste game. Het is namelijk niet duidelijk of Geralt überhaupt voorkomt in The Witcher 4, aangezien die game een nieuw verhaal begint. Daarin kan Geralt evengoed een rol spelen, maar dat is op dit moment niet bevestigd.