Geralt acteur niet gebeld voor The Witcher remake

News
woensdag, 16 november 2022 om 15:30
w1 remake teaserart v00141f1666856007
Er gebeurt veel rondom The Witcher, met name de games beloven veel goeds voor de toekomst. Zo heeft CD Projekt RED een remake van de eerste game in ontwikkeling. Hoe dat er precies uit gaat zien is nog niet bekend: zelfs de stem van Geralt weet nog niets.
Wat een game remake wel of niet anders kan doen dan de originele game verschilt nogal per titel. In het geval van The Witcher weten we nog niet wat voor keuzes CD Projekt RED gaat maken, maar er is zeker iets voor te zeggen om de dialogen opnieuw op te nemen. Dat vindt ook de stemacteur van Geralt, Doug Cockle.
Cockle heeft zijn stem geleend aan Geralt in alle drie The Witcher games tot nu toe. Tegenover Eurogamer geeft hij aan hoeveel er sinds de eerste game veranderd is aan het inspreken van gamepersonages. Dat ligt deels op technisch vlak, maar ook de aanpak van CD Projekt RED is nu anders.
Zo vertelt Cockle dat er geen professionele stemregisseur was ingehuurd voor The Witcher 1, wat vanaf The Witcher 2 wel het geval was. Ook is de manier waarop Geralt en de rest van de cast geschreven wordt complexer geworden. Cockle zou het logisch vinden om teksten opnieuw op te nemen.

Komt Doug Cockle terug als Geralt?

Maar Cockle geeft ook aan dat er nog geen contact met hem is opgenomen. Hij heeft geen idee of hij terug gevraagd wordt, of dat CD Projekt RED gewoon de bestaande dialoog gaat gebruiken. Het zou zelfs kunnen dat dit de tweede Geralt wordt die een recast krijgt, maar dat hoeft niet als het aan Cockle ligt: hij zou er “onmiddelijk” bij zijn als CD Projekt RED hem benadert.

Populair Nieuws