George Russell deelt flinke sneer uit naar Max Verstappen

News
vrijdag, 05 mei 2023 om 16:00
george russell gp azerbeidzjan 2023f1683295075
De Formule 1 is ondertussen aanbeland in Miami, maar toch wordt het contact tussen George Russell en Max Verstappen in Azerbeidzjan besproken. Zo deelt Russell nu een flinke sneer uit naar de Nederlander.
Tijdens de sprintrace in Azerbeidzjan kwam het al snel tot contact tussen Max Verstappen en George Russell. Beide coureurs konden hun race nog wel vervolgen, maar achteraf bleek hoe groot de schade was aan de RB19 van de wereldkampioen. In de auto zag een enorm gat in de sidepod, waardoor Verstappen genoegen moest nemen met de derde plaats.
Na afloop van de race had de coureur daarom een aantal harde woorden voor Russell, die zelf vond dat hij niet schuldig was aan het contact. In Miami zeiden Verstappen en Russell allebei dat de kous nu af was, maar tegenover de camera van Sky Sports F1 maakt de Brit er toch nog wat woorden aan vuil.

“Het was gewoon nogal zielig. Als kind leer je dat als je de bal kaatst, dat je hem terug kan verwachten. Hij heeft zijn aandeel gehad in dat soort acties en hard op de baan zijn in het verleden, dus het is matig om te zien hoe hij reageert wanneer het waarschijnlijk de eerste keer was dat hij zo’n actie tegen zich kreeg.”

Nieuwe kansen in Miami

Dit weekend mogen beide coureurs weer bewijzen wat ze waard zijn op het circuit. De Grand Prix van Miami wordt namelijk gehouden, die laat van start gaat door het tijdsverschil. Als je nog zin hebt om naar de Amerikaanse stad af te reizen, dan kan je nu nog last-minute goedkoop aan kaartjes komen.