Let op: GP Miami tijdschema heeft opvallende tijden

News
maandag, 01 mei 2023 om 14:00
si202205083076 newsf1652258966
Aankomend weekend is het alweer tijd voor de volgende Formule 1-race, de GP Miami. Let wel goed op, want het tijdschema heeft opvallende tijden voor de Nederlandse kijker!
Maar liefst vier weken lang hebben we moeten wachten op een nieuwe Grand Prix, maar na de ‘lentestop’ worden we gelukkig meteen getrakteerd op een double header. Het namelijk tijd voor de Grand Prix van Miami, die vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd. Het is overigens de eerste race van drie in de Verenigde Staten, want naast Austin staat ook Las Vegas op de kalender dit seizoen.
Vorig jaar wist Max Verstappen zijn rivaal Charles Leclerc te verslaan op het nieuwe stratencircuit van Miami. Dit jaar lijkt het een onderonsje te gaan worden tussen de twee coureurs van Red Bull Racing. Het team is namelijk enorm dominant en de lange back straight in Miami lijkt een uitgelezen kans voor Red Bull om daar het verschil te maken ten opzichte van de andere teams. De RB19 is immers enorm effectief op de rechte stukken, met name als de DRS-flap open gaat.

Tijdschema voor GP Miami

Het lijkt bovendien een spannende strijd in het kampioenschap te gaan worden tussen Verstappen en Sergio Perez. Wil je dus niks missen van de strijd op het asfalt van Miami, zorg ervoor dat je goed het tijdschema in de gaten houdt. Die is namelijk flink anders dan je gewend bent, door het grote tijdsverschil met de Verenigde Staten.

Populair Nieuws