Geliefde Star Wars klassieker lijkt naar PlayStation Plus te komen

News
donderdag, 07 december 2023 om 14:00
playstation plus newf1655289162
Mogelijk kunnen abonnees van PlayStation Plus Premium binnenkort aan de slag gaan met een geliefde Star Wars klassieker. Het lijkt er namelijk op dat de titel naar de Classics-collectie komt.
In 1999 kwam niet alleen Star Wars Episode I: The Phantom Menace uit, er verscheen ook een game voor de PlayStation 1 met dezelfde naam. De game was een commercieel succes en werd geprezen om de gameplay, graphics en het verhaal. En nu lijkt de klassieker een terugkeer te maken.
De rating board van Taiwan heeft The Phantom Menace nu namelijk beoordeeld voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Dat is gespot door Gematsu. Daarmee lijkt de Star Wars game te komen naar PlayStation Plus Classics, de collectie van oude games die ter beschikking wordt gesteld aan abonnees van PlayStation Plus Premium.
The Phantom Menace lijkt niet de enige game die op weg is naar PlayStation Plus. Eerder kregen Buzz Lightyear of Star Command, Thrillville en Thrillville: Off the Rails als een nieuwe rating in Taiwan.

Nieuwe PS Plus games voor december?

Sony heeft nog niet bekendgemaakt welke titels er naar PlayStation Plus Extra en Premium komen in december. Wel is onthuld welke games je gratis kan binnenhalen via PlayStation Plus Essential en die zijn nu ook te downloaden. Deze maand gaat het om LEGO 2K Drive, Powerwash Simulator en Sabre.