Geliefde Rockstar-games straks te spelen in GTA

News
woensdag, 03 april 2024 om 10:30
gta 5 karaktersf1648131627
Vorig jaar kwam Rockstar met een nieuwe toevoeging aan GTA+. Het abonnement werd een soort Game Pass voor Rockstar-titels. Nu zijn er nieuwe games aangekondigd voor de dienst.
Met GTA+ konden abonnees in eerste instantie vooral bonussen krijgen voor GTA Online. Maar sinds vorig jaar geeft het ook toegang tot hele andere games. In eerste instantie was het alleen GTA: The Trilogy - The Definitive Edition en intussen zijn ook GTA: Liberty City Stories en GTA: Chinatown Wars toegevoegd voor mobile apparaten.
De dienst is nu ook aan het uitbreiden met Rockstar-games die geen GTA-titels zijn. Sindskort is Red Dead Redemption bijvoorbeeld te spelen via GTA+ en Rockstar heeft nu nog twee titels aangekondigd. Later dit jaar komen LA Noire en Bully naar de dienst. Een datum is nog niet bekend.

GTA 6 release uitgesteld?

Intussen is het wachten voor veel GTA fans natuurlijk op GTA 6. De game werd vorig jaar eindelijk officieel getoond met een trailer, die snel een recordaantal views haalde. Sindsdien is er helaas geen nieuwe informatie officieel naar buiten gebracht.
De game moet in 2025 verschijnen voor PlayStation 5 en Xbox Series X. De vraag is alleen wanneer de game verschijnt in dat jaar. De aanname was lange tijd dat het redelijk vroeg in het jaar zou zijn, maar er zijn ook berichten dat de game is uitgesteld, al wordt elders juist weer beweerd dat dat niet waar is.