Geliefde PS5 game sluipt binnenkort ook naar Xbox

News
vrijdag, 30 juni 2023 om 12:00
stray blogroll 1654633345225 j16vf1658239155
Vorig jaar zijn kattenliefhebbers getrakteerd met de komst van Stray. De game was erg populair op de PS5 en PS4 en binnenkort komt de geliefde titel ook naar de Xbox consoles toe.
In 2022 waren het voornamelijk Elden Ring en God of War Ragnarok die alle aandacht opeisten, maar tussendoor was Stray ook een verrassende hit. De game won zelfs twee prijzen op The Game Awards en was ook genomineerd voor Game of the Year.
Spelers op de Xbox One en Xbox Series X/S konden alleen niet met de game aan de slag. Stray kwam namelijk alleen uit voor de PlayStation 5, PlayStation 4 en PC. Maar binnenkort is de geliefde game geen console-exclusive meer. Tijdens de Annapurna Interactive Summer Games Showcase is namelijk aangekondigd dat Stray op 10 augustus naar de Xbox consoles komt. Eerder gingen er al geruchten dat de game ook naar Xbox zou komen.

Leven als een kat

In Stray kruipen spelers in de huid van een straatkat, waarbij je net zoals de echte dieren hoog kan springen, uitmuntend kan sluipen en natuurlijk je nagels erg effectief gebruiken. Maar de wereld van Stray is niet zoals onze wereld. Je begeeft je namelijk in een stad vol robots, machines en gemuteerde bacteriën, waarvan het veel het hebben gemunt op de kat.
Gelukkig sta je niet helemaal alleen, want je krijgt hulp van een drone genaamd B-12. Als je thuis een kat hebt, dan kan je die ook zorgen voor ondersteuning, aangezien Stray zeer geliefd is bij de poezelige beestjes.